Ο Αντώνης Αλέξανδρίδης απαντά ανοιχτά στις κατηγορίες: «Μετάνιωσα για ό,τι είπα αλλά όχι και βιαστής»

Μετά το σχόλιο περί βιασμού που έκανε σε live streaming από το σπίτι του Big Brother ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ξέσπασε σάλος.

Η παραγωγή αποφάσισε την απομάκρυνσή του από το σπίτι του ριάλιτι κι έτσι ο παίκτης επέστρεψε στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του.

Ο ίδιος μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το συγκεκριμένο γεγονός στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Διονύση Θανασούλα, ανέφεροντας πως «όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά το χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ότι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα».
Μάλιστα, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δε διστάζει να δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού για να μπορέσει να αποδείξει ότι δεν είναι το τέρας που όλοι παρουσιάζουν και ξεκαθαρίζει πως με τη λέξη “πακέτο” δεν εννοούσε τίποτα άλλο παρά ένα κουτί προφυλακτικά που τους είχε δοθεί από την παραγωγή.

«Όταν ήρθε και μου είπε η Αφροδίτη ότι είναι plus size μοντέλο, της είπα “εσύ δεν είσαι plus size, είσαι τανκς” και ξεράθηκε στα γέλια», αναφέρει ο ίδιος για όσα λέγονται σχετικά με την άποψη που έχει για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά.

Εκτός από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι άλλα μηνύματα λαμβάνει; «Μου λένε να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχει και ένα ποσοστό που λέει ότι δε θα ξαναδεί το Big Brother επειδή έφυγα εγώ», τόνισε.

Η οικογένειά του όπως είναι λογικό είναι αρκετά αναστατωμένη, η μητέρα του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο πατέρας πολύ στεναχωρημένος ενώ η γιαγιά του μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας κρίσης, αποτέλεσμα των όσων ακούει για τον εγγονό της.