Η φιλόλογος σε φροντιστήριο αποδείχθηκε… πoρνoστάρ – Σάλος σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας!

Μεγάλη… συζήτηση έχει προκαλέσει σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πως φιλόλογος, καθηγήτρια σε φροντιστήριο είναι πoρνoστάρ, δηλαδή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως η φιλόλογος έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία, όπου έχει λάβει μέρος σε πολύ σκληρές ταινίες εpωτικού περιεχομένου.

Στη συνέχεια οι ταινίες αυτές διανέμονται μέσω ίντερνετ σε άλλες χώρες και προφανώς κάποια από αυτές έφτασε και στην Ελλάδα.

Το όλον θέμα αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας ενός μαθητή από φροντιστήριο στο οποίο δίδασκε η καθηγήτρια έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με μια από τις ερωτικές ταινίες στην οποία πρωταγωνιστούσε η δασκάλα.

Ο άνθρωπος δεν πίστευε στα μάτια του και του πήρε ώρα να συνέλθει και να αντιληφθεί ότι η ροζ πoρνoστάρ ήταν καθηγήτρια του γιού του.

Η δράση της δασκάλας έχει πάρει διαστάσεις και το νέο διαδίδεται από στόμα σε στόμα μεταξύ των γονέων, μέχρι κάποια στιγμή να φτάσει και στα αυτιά του ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου.

Πηγή: Espresso